Het expertisecollectief Groep Werk & Kanker lanceert het online Kenniscentrum Werk & Kanker. Steeds meer mensen in de arbeidzame leeftijd krijgen met kanker te maken. Werk draagt in veel gevallen bij aan herstel en aan kwaliteit van leven. Dat vergt wel aandacht. Dit kennisplatform biedt werkgevers, werknemers en andere betrokkenen praktische informatie over werken bij kanker. www.kenniscentrumwerkenkanker.nl

Meer informatie….

Wij kijken terug op een zeer geslaagd congres Werkgeverschap bij kanker, bekijk hier een impressie

Video impressie van het congres

Interesse in het congres voor werkgevers? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we houden je op de hoogte van het volgende congres.

 

 

Minister Asscher onderkent het belang van meer aandacht voor kanker op de werkvloer en stelt concrete maatregelen voor. Zijn plannen komen voort uit gesprekken met verschillende partijen, waaronder de Groep Werk & Kanker. Zijn besluiten zijn te lezen in een brief die hij op 10 juli aan de Tweede Kamer stuurde.

Groep Werk & Kanker: bron van onafhankelijke expertise voor overheid en bedrijfsleven

Amersfoort/Utrecht/Den Bosch, 1 december 2014 - Het nieuwe netwerk Groep Werk & Kanker is vanaf vandaag de centrale bron van kennis over werken tijdens en na kanker. De groep treedt op als klankbord en adviseur van de overheid en is een vraagbaak voor arbodiensten, verzekeraars, patiëntenorganisaties, zorgverleners en werkgeversplatforms. De Groep heeft geen winstdoelstelling.

Lees meer...